Palsgraaf glazenwasserij & dienstverlening: uw glazenwasser

Ons doel? Het creëren van een schone leef- en werkomgeving. Bij glasbewassing komt meer kijken dan u waarschijnlijk in eerste instantie denkt. Zo zorgen wij naast schone ramen, voor specialistische reiniging van gevels en goten. Wij vertellen u graag voor welke werkzaamheden u Palsgraaf glazenwasserij & dienstverlening kunt inschakelen.

Door professionele glasbewassing creëren wij ramen die maximaal licht doorlaten. Op die manier profiteert u van een prettigere werk- en leefomgeving. Daarnaast zijn de gevels en ramen vaak de eerste elementen die bezoekers of klanten zien. Het visitekaartje van uw onderneming, openbare ruimte of vve dus. Om dit te bereiken maken wij zo nodig gebruik van gevelhanginstalaties, telebewassing tot 15 meter en de traditionele was methode. We halen alles uit de kast voor schoon glas!

diensten-header-5

Overige dienstverlening

Bij het creëren van schone werk- en leefomgevingen hoort niet alleen glasbewassing. Ook de ruimte hier omheen bepaalt voor een groot gedeelte de hygiëne en het aanzicht van uw woon- of werkomgeving. Juist daarom biedt Palsgraaf glazenwasserij & dienstverlening aanvullende diensten. Denk hierbij aan het reinigen en legen van dakgoten om betere doorloop van hemelwater te realiseren en lekkages te voorkomen. Het reinigen van hout- of schilderwerk zorgt niet alleen voor een schoon uiterlijk, het zorgt ook voor een langere levensduur van de verf. Reden te meer om de hygiëne hier tot in de puntjes te verzorgen. Zeker in VVE’s en openbare ruimtes is dit erg belangrijk. Hier maken wij bijvoorbeeld randen en richels schoon en dweilen wij trappen.

Specialistische reiniging als algenbestrijding en reiniging van zonnepanelen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Zonnepanelen absorberen meer energie wanneer ze goed gereinigd zijn, u kunt rekenen op een beter rendement. Door het verwijderen van alg voorkomt u gevaarlijke situaties door gladheid. Algenreiniging wordt altijd uitgevoerd met hoge druk en een biologisch afbreekbaar product.

Kwaliteit en veiligheid

Wanneer u onze specialisten inzet, weet u zeker dat uw glaswerk met de beste hygiënekwaliteit wordt achtergelaten. Wij nemen de kwaliteit van ons werk namelijk serieus en werken volgens de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. U kunt er dus vanuit gaan dat wij de werkzaamheden altijd professioneel en zorgvuldig oppakken.

Waarin Palsgraaf glazenwasserij & dienstverlening zich onderscheidt?

  • Wij leveren de hoogste kwaliteit
  • Wij bieden de beste service
  • Wij werken volgens de meest gunstige voorwaarden

Vragen over Palsgraaf glazenwasserij & dienstverlening?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via mail of telefonisch. Wellicht geniet u dan binnenkort van schone ramen en een stralende gevel.

diensten-footer-5

Contact

Naam: Ferry Palsgraaf
Adres: Tegenhouderstraat 45
Postcode: 1033 PS
Plaats: Amsterdam
Telefoon: 0646332050
Kvk: 74220349

Neem contact op