Over ons

Een glazenwasser komt vaak dichtbij uw vertrouwde woon- of werkomgeving. Het is dan ook logisch dat u graag een gezicht wilt hebben bij degene die u inzet voor uw glasbewassing. Tevens moet u ervan uit kunnen gaan dat uw glazenwasser professioneel en zorgvuldig te werk gaat. Graag stel ik mezelf dan ook aan u voor, alvorens wij een afspraak maken.

Aangenaam, mijn naam is Ferry Palsgraaf. Uw glazenwasser in Amsterdam en omstreken. In deze regio staat Palsgraaf glazenwasserij & dienstverlening dan ook graag voor u klaar.

shutterstock_1179721426

Werkwijze & kwaliteit

Door de jaren heen heeft Palsgraaf talloze ramen gewassen en voorzien van de beste verzorging en onderhoud. Als vakman in de glazenwasserij heeft hij de meest bijzondere projecten succesvol mogen verzorgen. Naast ruime ervaring is hij in het bezit van de benodigde certificaten en diploma’s. Op die manier kan hij u een veilige en professionele werkwijze garanderen.

Een gevel en ramen zijn vaak het eerst dat bezoekers of visite zien. Het visitekaartje van uw woon- of werkomgeving dus. Raamwerk komt het best tot zijn recht wanneer het schoon en streeploos is. Het doel? Het creëren van een schone werk- en leefomgeving waar u trots op kunt zijn. Dit realiseert Palsgraaf glazenwasserij & dienstverlening door een professionele werkwijze en smetteloze oplevering die voldoet aan de norm.

Naast de bewassing zelf, kunnen wij u dus voorzien van vakkundig advies over het onderhoud en de staat van uw ramen en kozijnen. Bijzonder glaswerk als glas-in-lood of zonnepanelen? Moeilijk bereikbare plaatsen als dakkappellen, boeidelen of dakgoten? Of op zoek naar specialistische werkzaamheden als algenverwijdering of houtwerk? Ook hiervoor kunt u gerust contact opnemen. Ondanks dat wij de goedkoopste aanbieder in de markt zijn, is de hoogste kwaliteit en de beste service gegarandeerd. Bij Palsgraaf glazenwasserij & dienstverlening profiteert u namelijk van de meest gunstige voorwaarden.

Maak kennis met ons vakmanschap

Wilt u gebruikmaken van het vakmanschap van Palsgraaf glazenwasserij & dienstverlening en zou u graag een afspraak maken? Dan kunt u te allen tijde contact opnemen. Neem hiervoor een kijkje bij de contactgegevens. Wij helpen u graag verder met aanvullende informatie, advies en antwoord op uw vragen.

shutterstock_1488891

Contact

Naam: Ferry Palsgraaf
Adres: Tegenhouderstraat 45
Postcode: 1033 PS
Plaats: Amsterdam
Telefoon: 0646332050
Kvk: 74220349

Neem contact op